Stetind fritidsklær

Stetind, Fritidsklær til en aktiv livsstil!

Stetind er en kleskolleksjon bestående av tur- og fritidsklær i friske fine farger. Når vi snakker om målgruppene våre liker vi rett og slett å kalle dem for “utefolk”. Stetind passer for deg som liker å være på tur, være ute i hagen, stelle hesten eller hunden din, eller hva det måtte være som bringer deg ut. Stetind er rimelige klær med høy kvalitet.

Plaggene er utviklet for å gi rom for maksimal bevegelse, og testet under Nord-Norske forhold. Stetindkolleksjonen består av softshellplagg, to- og trelags skallplagg samt isolerende og damptransporterende plagg for riktig bekledning innerst til ytterst. Alle skallplagg er pustende men likevel 100 % vind- og vanntett. De er produsert med DENTIK membran, en profesjonell PTFE membran laget spesielt for utendørsaktiviteter. Kvaliteten i dette stoffet gjør at Stetind-plaggene blir meget behagelig å ha på og bevege seg i. Kolleksjonen er utstyrt med funksjonelle detaljer som teipede sømmer, lufting med glidelås under arm, borrelås som er lette å feste selv med hansker, inner- og ytterlommer med glidelås og snøstopper. Glidelåsene er fra kvalitetsmerket YKK. Alle klærne i serien kan vaskes på 40 grader i maskin eller for hånd.

Stetind-13_foto_erika_hebbert
1_foto_erika_hebbert-kopi
Stetind-5_foto_erika_hebbert

Samfunnsansvar

Vi ser det som en naturlig del av vår drift å ta ansvar for naturen. Alt vi foretar oss i produksjonen av våre tur -og fritidsklær har en påvirkning på miljøet. Vi hos Stetind og Nortra AS jobber kontinuerlig med å bygge kompetanse og bevissthet rundt miljø og ECO vennlige materialer og produksjon.

Stetind er opptatt av etisk handel. Vi har et nært samarbeid med hele leverandørkjeden og jobber for å fremme gode arbeids -og miljøforhold i alle ledd hos våre samarbeidspartnere. Gjennom vårt samarbeid med Initiativ for etisk handel (IEH) har vi utarbeidet et rapporterings verktøy kalt Codes of Conduct som tydeliggjør hva vi forventer av våre leverandører når det gjelder arbeidsforhold og miljø. Alle som leverer varer til Stetind har signert vår CoC.

Vårt mål er bærekraft i hele verdikjeden, hvor økonomiske, menneskelige og miljømessige forhold blir ivaretatt.

Kontakt oss

Kontaktinformasjon Stetind:

Stetind
Storgata 8
8006 Bodø
Telefon: 404 60 100
E-post: post@nortra.no